Game Night at Klub (in Danish)

Samme med Klub inviterer Workz til Game Night den 4. juni fra 16.00-21.00, hvor vi ser nærmere på spil som både social mødeform og professionelt forandringsværktøj. Korte oplæg og diskussion kombineres med mulighed for at prøve en række af tiden populære spil.

Arrangementet indgår i Kræftens Bekæmpelses kampagnen 
’Kræft er ikke for børn’, der løber af stablen over hele landet i uge 23. Det er gratis at deltage, men alle deltagere forventes at yde et bidrag efter evne til Kræftens Bekæmpelses indsamling. Man betaler selv for forplejning og deltagelse i middagen (som koster 
135,-).

Program:

16.00 Del 1: Velkomst og opstart
Om brætspil som professionelle forandringsværktøjer incl. aktuelle cases.
Om brætspil som hobby og underholdning.

18.15 Del 2: Netværk og let middag 

18.45 Del 3: Spilhygge
Vi prøver en række tidens mest populære og innovative spil, der kan hjælpe med at bringe folk sammen på kort tid

21.00 Tak for i aften

Hvis du kun ønsker at deltage i dele af arrangementet, så skriv det venligst i din tilmelding.


Indlægsholdere:

  • Bo Thomasen er grundlægger af Bastard Cafe og stolt ÜberGeek, når det gælder brætspil. Under Huset i Rådhusstræde har Bastard Cafe gennem 10 år udviklet sig til en kulturinstitution for spilglade Københavnere og turister.
     
  • Jeppe Norsker er en af dansk brætspildesigns wonderkids. Han står bl.a. bag populære titler som 50 Clues, Match Madness, Bermuda Pirates og senest OTLO Stones, der høster stor anerkendelse internationalt.
     
  • Aftenen vært er Ask Agger, direktør for Workz. Sammen med sine kolleger har han gennem 20+ år brugt spilbaserede værktøjer til at drive forandringer i danske og internationale organisationer.