Kort på dansk

Workz er et forandringsbureau med speciale i involvering. Vi arbejder med forandringsledelse, strategi eksekvering, kulturforandringer, ledelsesudvikling, kommunikation og design af spilbaserede værktøjer til involvering og læring.

Vi har base i København og opererer internationalt gennem et netværk af strategiske partnere i Europa, USA, Afrika, Mellemøsten og Asien.

Vi hjælper vores kunder med tre væsentlige forudsætninger for forandring: 

  • At kommunikere en klar retning ved at besvare de vigtigste spørgsmål; hvor skal vi hen? og hvorfor?
  • At opbygge engagement og ejerskab ved at skabe mening og motivere mennesker til at deltage i rejsen.
  • At muliggøre handling og hjælpe mennesker med at bidrage ved hjælp af kompetencer, værktøjer og strukturer.

Det er vores erfaring, at de fleste mennesker kan lide forandringer, men meget få mennesker kan lide at blive ændret. Vi ønsker alle et meningsfuldt arbejdsliv, hvor vi kan bidrage og gøre en forskel, og hvor vi oplever en følelse af fællesskab, tillid og ejerskab. Forandring drejer sig om mennesker, der skaber handling med passion, formål og i en fælles retning. 

Derfor er involvering altid centralt for vores tilgang. Det handler om at skabe løsninger sammen med mennesker og ikke for mennesker. Det handler om at skabe aktive forandringsagenter, snarere end passive tilskuere. Og det handler om at erstatte passiv formidling med reflekterende læring. Vi tror på det kreative og skabende menneske.

Vi har Danmarks største og mest erfarne designteam inden for ledelsessimulationer og læringsspil, og vi tilbyder en bred portefølje af trænings- og udviklingsværktøjer inden for bl.a. forandringsledelse, projektledelse og strategiarbejde. Vores afsæt er et solidt tværfagligt fundament inden for organisationspsykologi, forandringsledelse, innovation og design samt en værktøjskasse, der kombinerer kreative spildynamikker med filmbranchens virkemidler inden for kommunikation og storytelling.

Vores rådgivning og værktøjer bruges globalt af førende virksomheder inden for en række sektorer – herunder finansiering, service, pharma, bioteknologi, fødevarer, IT, energi, teknik og shipping.